Over ons

Al meer dan 20 jaar zijn wij de specialist voor de echte levensgenieter. Als familiebedrijf zijn wij dagelijks op zoek naar de mooiste kazen. Ons assortiment, bestaande uit zo'n 450 harde en zachte kaassoorten, is dan ook werkelijk uniek in Nederland.
 
Kaas en een goed glas wijn gaan uitstekend samen. Dat is de reden dat wij een mooi, uitgebreid en op de kazen toegespitst wijnassortiment hebben. Als lid van de ‘Wijnvrienden Import’ maken wij gebruik van een vakkundig inkoperscollectief, dat kan bogen op tientallen jaren wijnkoperservaring. Daarom treft u bij ons een uitgebreide collectie kwaliteitswijnen aan. Van degelijke huiswijnen tot aan bijzondere vineuze wijnen uit de gerenommeerde wijngebieden. Tevens hebben wij een zeer fraaie collectie port. Ook onze overheerlijke noten, paté’s, tapenades, oliën, olijven en nog tal van andere producten zijn het proberen waard.
Nieuws
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit met informatie over onze maandelijkse wijnaanbiedingen en aankondigingen wijnproeverijen.
Lees meer
Bekijk alle nieuws items

Op de hoogte blijven?
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief