Nieuws

Opening nieuwe winkel Wageningen

Opening nieuwe winkel Hoogstraat 92 in Wageningen
 
Donderdag 27 oktober om 9.00 uur opent ’t Zuivelhoekje kaas & wijn in Wageningen haar nieuwe winkel aan de Hoogstraat 92, het voormalige pand van de Hunkemöller. Benieuwd naar onze winkel? Op woensdag 26 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur bent u alvast van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen in onze prachtige nieuwe winkel.
 
Na ruim 15 jaar in het winkelpand aan de Bevrijdingsstraat tegenover Hotel de Wereld te hebben gezeten, vonden Peter Wissing en zijn zoon Arjan het tijd om te verhuizen naar een nieuw winkelpand op een andere prachtige locatie. Na een drukke periode van voorbereiding, ontwerp en het realiseren van de bouw en inrichting van de nieuwe winkel, die geheel voldoet aan de eisen van deze tijd, kijken zij met gepaste trots naar het resultaat. Het moderne winkelontwerp is zo opgezet dat de klant zelf de service kan bepalen die hij wenst. Door het gebruik van natuurlijke materialen en authentieke elementen heeft de moderne winkel evengoed een ambachtelijke, karakteristieke uitstraling.
 
De opening van de nieuwe winkel laat ’t Zuivelhoekje natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Om de opening te vieren krijgt iedere klant in de openingsweek een attentie, én 20% korting op het gehele assortiment. De korting geldt op 26, 27 en 28 oktober.
 
Op de hoogte blijven?
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief