Horeca

Voor de horeca ondernemer zijn wij een goede partner wat betreft de invulling van de steeds meer gevraagde kaas desserts en kaas buffetten. Dit vanwege ons zeer uitgebreide assortiment van hoge kwaliteit en het vakkundige advies dat wij u kunnen geven. Veel zeer gerenommeerde horeca ondernemingen mogen wij dan ook al met veel succes tot onze klantenkring rekenen.

Naast ons geweldige Nederlandse assortiment, importeren we diverse kazen uit bijvoorbeeld Frankrijk en Zwitserland. Deze zijn speciaal gerijpt door de beste affineurs, zodat de smaak optimaal is. Hierbij kunt u onder andere denken aan een grotgerijpte Gruyère, Emmentaler, een 15 maanden gerijpte Comté, Cantal of L’Etivaz.

In overleg met u kunnen wij de meest mooie en smaakvolle kaas desserts en kaas buffetten samenstellen, die geheel op uw wensen afgestemd worden. Vanzelfsprekend leveren wij bij alle kazen de productinformatie die u nodig heeft om uw gasten zo optimaal mogelijk te kunnen informeren.

Tevens is het mogelijk om de kaas desserts en buffetten zo vaak te wijzigen als u dat wenst, zodat u uw gasten telkens weer kunt verrassen met nieuwe smaaksensaties.

In overleg met u worden er afspraken gemaakt over het bestel- en levermoment. Bezorgen in de regio hoeft geen enkel probleem te zijn.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

0317 – 411609 (Wageningen)
info@zuivelhoekje.nl

Nieuws
Zuivelhoekje Wageningen 'Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak'
Lees meer
't Zuivelhoekje voor de 15de keer in de finale van de landelijke competitie 'Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak'
Lees meer
Bekijk alle nieuws items

Op de hoogte blijven?
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief